Om oss

Mäklarestockholm.org är en tjänst för att förmedla kontakt med rätt mäklare och drivs av M Brath AB 556877-1496

Sälja exklusiva lägenheter i Stockholm

Allt fler av svenskarna äger idag sin egen lägenhet till skillnad från tidigare. De flesta har vad många skulle betrakta som en helt vanlig lägenhet, men om du är i färd med att sälja en lägenhet som på något sätt sticker ut eller är unik, är det läge att tänka till lite extra innan du påbörjar processen med att sälja den.

En lägenhet kan vara unik på många sätt. Men oftast så är det två variabler som gör en lägenhet unik: läge och utförande. Det är oftast kombinationen av dessa två variabler som gör att en lägenhet har en alldeles speciell attraktionskraft. En för området ovanligt stor våning, som är belägen alldeles invid ett populärt torg eller har en spektakulär utsikt är ett typiskt exempel på en exklusiv och unik lägenhet.

När man säljer en normal lägenhet så brukar man oftast ta kontakt med en lokal mäklare som kan området, men om din lägenhet sticker ut från mängden kan det vara aktuellt att kontakta en mäklare som är specialiserad på just denna typ av lägenheter. En mäklare inom detta segment har nämligen många unika kontakter vilket kommer att göra att din lägenhet har större möjlighet att bli såld till ett fördelaktigt pris. Dessutom så är de som har råd att köpa exklusiva lägenheter oftast mycket kräsna och det är inte alltid enkelt för en vanlig mäklare att veta vad man bör tänka på. En speciell målgrupp kräver nämligen speciell behandling och vissa speciella åtgärder.
Ett ännu bättre tips är om du känner någon i din bekantskapskrets som också sålt en exklusiv lägenhet och har tips om en bra mäklare.