Om oss

Mäklarestockholm.org är en tjänst för att förmedla kontakt med rätt mäklare och drivs av M Brath AB 556877-1496

Hitta mäklare

Mäklarestockholm.org är helt och hållet till för att hjälpa dig hitta mäklare i Stockholm. Att välja rätt mäklare kan vara ett stort beslut, en bättre mäklare kommer göra att du tjänar mer pengar på din bostadsrätt eller din villa. För att göra det enklare så har vi en kostnadsfri tjänst. Fyll i formuläret till höger så kommer en utvald mäklare ta kontakt med dig.

Hitta en bra mäklare

Den första utmaningen som man ställs inför när man ska köpa eller sälja en bostadsrätt är att hitta en bra mäklare. Idag är utbudet av mäklare i Sverige större en någonsin, som ett resultat av att allt fler personer äger sina egna boenden, till skillnad från förr i tiden, då de flesta i till exempel Stockholm faktiskt hyrde sina bostäder. Denna drastiska ökning av mäklare har gjort att det inte alltid är enkelt att veta vem av dessa som man ska välja för att komma rätt. Här kommer några tips på hur du bör göra.

Det är viktigt att den mäklare du väljer har god lokal kännedom om området där din bostad är belägen. Om du till exempel bor i en stor stad och anlitar en mäklare som är specialiserad på ett område som ligger långt ifrån där du vill sälja eller köpa bostad, så är risken att vissa problem uppstår. God kännedom om ett område innebär nämligen också god kännedom om potentiella säljare eller köpare av en bostad, och detta är oerhört viktigt för att få till ett bra pris.

När du frågar runt i din bekantskapskrets så bör du också fråga specifikt om hur de olika delarna av köpet eller försäljningen fortlöpte för att få ett bra helhetsintryck av den person som potentiellt kan bli din mäklare.