Om oss

Mäklarestockholm.org är en tjänst för att förmedla kontakt med rätt mäklare och drivs av M Brath AB 556877-1496

Köpa eller sälja fastighet

Det är viktigt att man hittar en bra mäklare både när man skall köpa en fastighet och då man skall sälja lägenheten eller villan i Stockholm med omnejd. Det är många fällor man kan ramla i både som köpare och säljare. Det är en mycket stor investering man gör när man köper en villa och det kan komma att påverka ekonomin i livet i mycket
stor grad. Det kan vara skönt att lämna över det stora ansvaret för att genomföra transaktionen på ett säkert och tryggt sätt till en auktoriserad mäklare. Här gäller det verkligen att inte fundera så mycket över hur mycket mäklaren tar i avgifter. Den summan är ofta en så liten del av den stora ekonomiska affären att den är försumbar.
Det är långt mycket viktigare att verkligen hitta en mäklare som är mycket seriös och som är mycket kunnig i sin bransch. Det finns verkligen många oseriösa mäklare på marknaden. Om man inte väljer rätt här kommer man att kunna råka illa ut både som köpare och säljare av fastigheten i Stockholm.

Vi listar kunniga och seriösa mäklare för att du som köpare eller säljare av din fastighet skall kunna känna dig trygg i kontakten med mäklaren. Det är mycket man skall tänka på vid en så stor investering och det kan kännas lugnt och tryggt att få luta sig tillbaka och låta mäklaren ta hand om affären. Visserligen kostar det en slant att anlita en bra mäklare, men i gengäld kan man känna sig lugn och man vet att man inte ramlar i några stora fällor
när man gör en så stor investering som köp av en fastighet. Det är också bra om man som säljare vet att när papperen väl är påskrivna och transaktionen genomförd kommer affären att vara avslutat och det kommer inte att komma några ytterligare problem och diskussioner om fastigheten.