Om oss

Mäklarestockholm.org är en tjänst för att förmedla kontakt med rätt mäklare och drivs av M Brath AB 556877-1496

Låt oss hitta rätt Mäklare i Stockholm åt dig

Bra lägenhet i Stockholm

Vi hjälper dig sälja bostadsrätten eller villan.

Mäklarestockholm.org erbjuder en helt kostnadsfri tjänst som gör livet enklare för dig. Du registrerar dig helt enkelt i formuläret ovan så hjälper vi dig hitta helt rätt mäklare. När du registrerat dig tar vi nämligen kontakt med så många mäklare som möjligt i Stockholm och tar in anbud. Vi skickar dig alla förslagen från mäklarna och du väljer den som passar dig bäst. Svårare än så är det inte.

 Hitta mäklare i Stockholm enkelt och kostnadsfritt

Vi vet att det är mycket som krävs för att försäljningen av din bostad skall bli en riktigt god affär. Det är inte alltid så enkelt att hitta den bästa fastighetsmäklaren på egen hand. Därför erbjuder vi tjänsten att samla in anbud från så många mäklare som möjligt, så att du snabbt får en överblick.

 Vill du veta mer om Mäklare i Stockholm?

 

Det kännetecknar en bra mäklare

Eftersom köpet eller försäljningen av en bostad är den största affären i livet för de flesta personer, så är det viktigt att man känner sig bekväm och får stöd i de ibland mycket svåra besluten. Eftersom din mäklare kommer att vara stöttestenen när det är dags för visning eller då buden haglar, är det alltså viktigt att denne är duktig. Med vad är det då som kännetecknar en bra mäklare?

Det är viktigt att komma ihåg att rollen som mäklare består av många delar, och ibland är det förvånande när man inser hur mycket en mäklare måste vara duktigt på. Dels handlar en del av rollen om kunskap. För att kunna veta ett objekts värde, och göra rimliga bedömningar om vilka som kommer att vara intresserade av att köpa, samt vilka mindre renoveringar man bör utföra för att få ut det mesta av bostaden, så krävs att man känner till hur marknaden fungerar samt att man enkelt kan beräkna värden på olika sätt. Denna kunskap tar du enkelt reda på genom att du förbereder frågor och sedan bedömer mäklarens trovärdighet när han eller hon svarar.

Sedan handlar också en stor dela av mäklaryrket om ren estetik. För att få ut det mesta av din lägenhet vid en visning krävs nämligen att den stylas, och där är det viktigt att det sker på ett sätt som stimulerar de potentiella köparnas fantasi om bostadens potential. Ett enkelt sätt för att bedöma denna hos en mäklare är att fråga efter visningsbilder på tidigare objekt som denne förmedlat.

Sist men inte minst krävs det att en mäklare är social och inger förtroende. Om inte du känner förtroende för din mäklare som säljare, så kommer med största sannolikhet inte köparna heller att göra det.

MäklareStockholm.org

MäklareStockholm.org arbetar för att hjälpa dig hitta de bästa fastighetsmäklarna i Stockholm som kan hjälpa dig sälja din fastighet på bästa sätt. Fyll i formuläret så samlar vi in anbud från en lång rad mäklare i Stockholm – helt gratis.

 

Att anlita en mäklare vid försäljning av en lägenhet eller villa i Stockholm har visat sig mycket lönsamt. Detta beror inte enbart på att försäljningen genomförs med trygghet för bägge parter utan också för att det visat sig att säljaren i slutändan kommer att få ut ett högre pris för bostaden då affären genomförs med hjälp av en fastighetsmäklare. Vi har undersökt marknaden för att du som säljare enkelt skall komma i kontakt med de bästa fastighetsmäklarna i Stockholm. Vi vet att våra mäklare har rätt kunskap och de har också god lokalkännedom. Våra mäklare kommer att göra en proffsig presentation av din bostad i tidningar och på Internet. Detta är viktigt för att snabbt komma i kontakt med den rätte köparen. Våra utvalda fastighetsmäklare kommer om det behövs också att kunna hjälpa dig med överlåtelsebesiktning och även homestyling och advokatassistans i förekommande fall. Mäklarestockholm.org samarbetar naturligtvis enbart med mäklare som är registrerade hos Fastighetsmäklarnämnden (FMN). Denna nämnd är en statliga myndighet som utövar tillsyn över fastighetsmäklare och som registrerar godkända mäklare i sitt register.